پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۲۵

چشمه‌ها و آبشخورهای منطقه حفاظت شده بیجار ضدعفونی شد

چشمه‌ها و آبشخورهای منطقه حفاظت شده بیجار ضدعفونی شد

ضدعفونی کردن به منظور جلوگیری از احتمال سرایت بیماریهای های مشترک دام های اهلی وحیات وحش، تمامی آبشخورها و چشمه های منطقه حفاظت شده بیجار آهک پاشی و ضدعفونی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر رئیس اداره محیط زیست شهرستان بیجار با اعلام این خبر گفت:  با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و کاهش منابع آبی در دسترس حیات وحش و به منظور کنترل و جلوگیری از  بیماریهای مشترک میان دام های اهلی و حیات وحش، تمامی چشمه ها و آبشخورهای منطقه حفاظت شده بیجار توسط محیط بانان این اداره پاکسازی، آهک پاشی و ضدعفونی شد.

صادق شهنواز گفت:  با هماهنگی های به عمل آمده با شبکه دامپزشکی شهرستان بیجار، تمامی  دام های روستاهای حاشیه منطقه حفاظت شده بیجار، واکسیناسیون شدند و موردی از بیماری تب برفکی و سایر بیماری های مشترک دام و حیات وحش در سال گذشته و سالجاری در این شهرستان،  مشاهده وگزارش نشده است.   

کد خبر 4348592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha